Πλησιάζει η δίκη για την ανύψωση του Σταυρού στο Απελλή

Ξεκίνησαν να στέλνονται σε 36 κατηγορουμένους τα κλητήρια για να παρευρεθούν στα Δικαστήρια και να δικαστούν για την υπόθεση της ανύψωσης του Σταυρού ύψους 10 περίπου μέτρων λίγο μετά τα Τσαμάκια και συγκεκριμένα στη θέση Απελλή στη Μυτιλήνη για τον οποίον είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι και γερανός για την μεταφορά του από την γειτονική Χίο.

Η ανύψωση του συγκεκριμένου Σταυρού έγινε μέτα την καταστροφή του προηγούμενου που υπήρχε χρόνια στο σημείο, (να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει συλληφθεί ή κατηγορηθεί κάποιος για την συγκεκριμένη φθορά του προηγούμενου Σταυρού).

Η βασική κατηγορία για την οποία καλούνται να απολογηθούν είναι αυτή της αυθαίρετης κατάληψης δημοσίου κτήματος, περί αυθαιρέτων κατασκευών και αυτή της απείθειας, χωρίς ωστόσο να συνυπολογίσουν ότι ο συγκεκριμένος Σταυρός στο συγκεκριμένο σημείο αποτελεί πλέον πόλο έλξης πολλών επισκεπτών (ντόπιων και μή) και ότι στο σημείο προυπήρχε.

Έτσι λοιπόν καλούνται στις 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 που θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριο των 36 Μυτιληνιών και όχι μόνο κατοίκων που στις 03-03-19 ανύψωσαν τον συγκεκριμένο Σταυρό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο