Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου για τη νέα Σχολική Χρονιά

Μήνυμα Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου για τη νέα σχολική χρονιά:

«Για τη νέα σχολική χρονιά, εύχομαι σε όλα τα παιδιά μας και στους εκπαιδευτικούς, να είναι πρώτα απ΄ όλα ευχάριστη αλλά και δημιουργική.

Απευθυνόμενος στα παιδιά μας και ειδικά στα πρωτάκια μας όλων των βαθμίδων, θα πω ότι πρέπει να ξέρουν πως το σχολείο, είναι και θα είναι για όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους, μία δεύτερη οικογένεια που θα τους προσφέρει τις πιο καθοριστικές εμπειρίες για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Τα καλώ λοιπόν να αγαπήσουν αυτήν την οικογένεια και να απολαύσουν αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσης.

Σε αυτό το ταξίδι, ο Δήμος μας προσπαθεί και το αποτέλεσμα είναι σταδιακά όλο και πιο ορατό, να βελτιώσει στο μεγαλύτερο βαθμό τις συνθήκες. Αναβαθμίζοντας τις σχολικές εγκαταστάσεις συνεχώς, ανακαινίζοντας τους χώρους άθλησης, προσπαθώντας να είναι παρών σε κάθε μικρή και μεγάλη διευκόλυνση και ιδρύοντας και νέα σχολεία.

Απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, θα τους ευχηθώ καλή δύναμη και ψυχραιμία. Τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή, είναι πάντα ανοιχτή σε ένα πνεύμα συνεργασίας, για να συμβάλλει όπου χρειαστεί για να ανταποκριθεί το σχολείο μας στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο