Παραδίδεται στην κυκλοφορία η οδός εισόδου στην πόλη της Μυτιλήνης | (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση και παραδίδεται σήμερα το απόγευμα στη κυκλοφορία η το οδικό δίκτυο εισόδου στην πόλη της Μυτιλήνης από την Παγανή. Πρόκειται για το πρώτο από τα 10 τμήματα του αστικού οδικού δικτύου που ξεκίνησε η αποκατάσταση της βατότητας του οδοστρώματος από το δήμο της Μυτιλήνης.

Η αποκατάσταση της βατότητας  αυτού του τμήματος της Ζωοδόχου Πηγής στην είσοδο της πόλης, ήταν χρόνιο αίτημα των πολιτών και των επαγγελματιών οδηγών.

Από την αρχή της εβδομάδας λειτουργούσε μόνο το ρεύμα εισόδου στην πόλη , ενώ από το πρωί σήμερα και για αρκετές ώρες κλειστά ήταν και τα δύο ρεύματα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση στη Ζωοδόχο Πηγή και την Αεροπόρου Γιανναρέλλη παρά μόνο μέσα από πολύ στενούς παράδρομους, πράγμα που δυσκόλεψε κατοίκους και καταστηματάρχες.

Η είσοδος στην Ζωοδόχου Πηγής από την πλευρά της αλυσίδας παραμένει κλειστή , λόγω του εργασιών της ΔΕΥΑΛ. Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του επόμενου τμήματος του οδικού δικτύου στη Θεοφίλου Χατζημιχαήλ.

Πηγή : ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο