Στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι

Η Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις διασημότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας και έρχεται στο Ηρώδειο για να σαγηνεύσει και τους Έλληνες θεατές, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ.

Ο Χρύσανθος Πάνας μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram καλωσόρισε την Ιταλίδα ντίβα στη χώρα μας. «Με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, είχα την τιμή να καλωσορίσω την Μόνικα Μπελούτσι και να της δώσω το όμορφο βιβλίο “Athens Riviera”», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε από την εμφάνιση της ηθοποιού στη χώρα μας.

Η αισθαντική ανάγνωση από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Κατόπιν μεγάλης ζήτησης, το ΚΑΣ ενέκρινε την προσθήκη μιας επιπλέον βραδιάς και έτσι οι νέες και μοναδικές ημερομηνίες διεξαγωγής της παράστασης είναι στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Πηγή : inlife.inpaok.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο