Έλληνες στάρ της δεκαετίας του 80 – Πώς είναι σήμερα

Σταμάτης Γαρδέλης – Come with me για να την βρείς

Ο Γαρδέλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960 και ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός την δεκαετία του 80, σε ηλικία 21 ετών, όταν πρωταγωνίστησε στην εμβληματική ταινία Τα Τσακάλια. Το παρουσιαστικό του και το ταλέντο του δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από τους ανθρώπους του χώρου, ούτε φυσικά και από το γυναικείο κοινό.

Υπήρξε ποπ είδωλο της δεκαετίας και στις ταινίες μας έδειχνε και το ταλέντο του στο τραγούδι. Το χαρακτηριστικό «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία» ακούγεται μέχρι και σήμερα, αν και ο ίδιος θεωρεί πως είχε μάλλον εγκλωβιστεί στους ίδιους και ίδιους ρόλους. Το 2011 τον είχαμε δει στο Dancing with the Stars.

Πωλίνα – Ρόζ μπικίνι

Η Πωλίνα υπήρξε είδωλο της δεκαετίας του 80, με την χαρακτηριστική της φωνή και το μπρίο της. Έκανε μεγάλες επιτυχίες και μέχρι και σήμερα, είναι ενεργή τραγουδίστρια. Τα τραγούδια της Το Ροζ μπικίνιPush ups και Πάμε για Τρέλες στις Σεϋχέλλες έγιναν χιτ, έγραψαν ιστορία και τα ακούμε και σήμερα σε όλα τα καλοκαιρινά πάρτι.

Το 1986, επιλέχτηκε για να μας εκπροσωπήσει στην Γιουρβίζιον, όμως τελικά η ΕΡΤ αποφάσισε να μην συμμετάσχει. Πέρυσι, έκανε κάποιες εμφανίσεις μαζί με άλλους σταρς της εποχής, τον Δάντη, τον Κώστα Μπίγαλη και την Μαντώ.

Πάνος Μιχαλόπουλος – Ο γόης

Ένας από τους γοητευτικότερους Έλληνες ηθοποιούς, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, συνεχίζει να εξιτάρει το γυναίκειο κοινό μέχρι και σήμερα. Γεννημένος στην Καλαμάτα πριν από 71 χρόνια, υπήρξε χαρακτηριστική φυσιογνωμία των δεκαετιών 80 και 90. Η καριέρα του μετρά 28 ταινίες και 15 τηλεοπτικές σειρές.

Κάποτε, υπήρξε παντρεμένος με την επιτυχημένη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και ο χωρισμός τους απασχόλησε για πολύ καιρό τα περιοδικά και την τηλεόραση. Από τον δεύτερο γάμο του έχει αποκτήσει έναν γιο. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο πρώτο διαδικτυακό σήριαλ Σ’ αγαπάω, πάρκαρε το 2009.

Πηγή : tradingblvd.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο