Νεκρός σε τροχαίο ο πρώην πολίστας Αλέξης Σταϊκόπουλος

Το ελληνικό πόλο πενθεί έπειτα από την είδηση ότι ο Αλέξης Σταϊκόπουλος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο πρώην πολίστας και προπονητής ήταν πάνω στην μοτοσικλέτα του, όταν ενεπλάκη σε καραμπόλα πέντε οχημάτων στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Άγιου Κοσμά, με τον γνωστό αθλητή και επιχειρηματία να αφήνει την τελευταία του πνοή ενώ ήταν και πατέρας δύο παιδιών. Το όνομά του συνδέθηκε με την ομάδα της ΝΟ Βουλιαγμένης ενώ πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία στις πισίνες. Τα συλλυπητήρια τους για το γεγονός έστειλαν τόσο η ομάδα της Βουλιαγμένης, όσο και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των συνδέσμων :

Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ.
.
Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα..
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
.
Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου.
Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας.
Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο