Δυστυχώς οι φήμες επιβεβαιώνονται

Χρόνια τώρα όλος ο κόσμος ακούει για τις βαρβαρότητες και για την βία που επικρατούσε στην Μόρια. Άλλοι μιλούσαν για ναρκωτικά άλλοι για πορνεία άλλοι για βιασμούς και για πολλά άλλα ποινικά αδικήματα.
Άλλες φήμες λέγαν ότι τα μαχαιρώματα στην Μόρια είναι καθημερινό φαινόμενο ασχέτως που πολλά από αυτά δεν καταλήγουν στην δικαιοσύνη να υπάρξει σύλληψη ώστε να εκδοθεί δελτίο τύπου από την Ελληνική Αστυνομία και να γίνει γνωστό το συμβάν.
Οι ίδιες φήμες λέγαν ότι στο κέντρο φιλοξενίας στην Μόρια ήταν πολλοί εκείνοι που κυκλοφορούσαν σε μικρές ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων για να αποφύγουν ενδεχόμενο επεισόδιο.
Δυστυχώς οι φήμες σιγά σιγά βγαίνουν αληθινές καθώς μέσα σε αυτό το χάος όπου ο καθένας κοιτάει να εξασφαλίσει τα είδη πρώτης ανάγκης για την καθημερινότητά του, υπήρξε και ένα επεισόδιο διαφορετικό από αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες.
Το αιματηρό αυτό επεισόδιο συνέβη αργά το απόγευμα της Κυριακής (13/09) στο Καρά Τεπέ, όταν ένας αιτών άσυλο με καταγωγή από το Αφγανιστάν μαχαίρωσε -και μάλιστα κοντά στην καρδιά- έναν συμπατριώτη του επειδή πείραξε τη σύζυγό του. (όπως είπε)

Αμέσως επενέβη ομάδα ΟΠΚΕ από την Αθήνα που βρίσκεται στο νησί και αφού ηρέμησε το εξαγριωμένο πλήθος και επανέφερε την ασφάλεια στο Καρά Τεπέ, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες αστυνομικός της ΟΠΚΕ, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου.

Φωτογραφίες του επεισοδίου :

Πηγή : cnn.gr

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο