Χτύπησε τον σκύλο και έφυγε

Η Κιβωτός Μυτιλήνης ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζει έναν αδέσποτο σκυλάκο που καθόταν σε ένα δρόμο του χωριού μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται ένα αγροτικό όχημα. Ο οδηγός ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ βλέπει το ζώο αλλά δεν σταματά -προφανώς υποθέτοντας ότι το ζώο θα φύγει. Αλλά ο σκυλάκος ΔΕΝ μετακινείται και έτσι το ΙΧ περνάει φυσιολογικότατα από πάνω του (φαίνεται καθαρά το ανασήκωμα του αμαξιού όπως περνάει πάνω από το ζωάκι). Ο οδηγός σταματά, βγαίνει από το αμάξι, δεν κάνει απολύτως τίποτα για το τραυματισμένο ζώο αλλά τα βάζει με τους γείτονες που «ταίζουν τα αδέσποτα» και σηκώνεται και φεύγει.


Το καλά νέα είναι ότι ο «Μήτσος», έτσι λέγεται το σκυλάκι, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και έχει πλέον υιοθετηθεί από έναν από τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν.
Στον οδηγό που τον πάτησε, και τον παράτησε για να τον φροντίσουν οι άλλοι- έγινε ήδη καταγγελία στο ΑΤ Αγιάσσου για την βεβαίωση του σχετικού διοικητικού προστίμου ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Κιβωτος.

ΔΤ (15/9/2020): Είδε τον αδέσποτο σκυλάκο και παρόλα αυτά τον πάτησε στην Αγιάσσο

ΔΤ (15/9/2020): Είδε τον αδέσποτο σκυλάκο και παρόλα αυτά τον πάτησε στην Αγιάσσο Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε για ένα ακόμα αδιανόητο περιστατικό το οποίο συνέβη στην Αγιάσσο Λέσβου στις 23 Ιουλίου 2020. Όπως βλέπετε στο video, ένας αδέσποτος σκυλάκος καθόταν σε ένα δρόμο του χωριού και εμφανίζεται ένα αγροτικό όχημα. Ο οδηγός ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ βλέπει το ζώο αλλά δεν σταματά -προφανώς υποθέτοντας ότι το ζώο θα φύγει. Αλλά ο σκυλάκος ΔΕΝ μετακινείται και έτσι το ΙΧ περνάει φυσιολογικότατα από πάνω του (φαίνεται καθαρά το ανασήκωμα του αμαξιού όπως περνάει πάνω από το ζωάκι). Ο οδηγός σταματά, βγαίνει από το αμάξι, δεν κάνει απολύτως τίποτα για το τραυματισμένο ζώο αλλά τα βάζει με τους γείτονες που «ταίζουν τα αδέσποτα» και σηκώνεται και φεύγει.Το καλά νέα είναι ότι ο «Μήτσος», έτσι λέγεται το σκυλάκι, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και έχει πλέον υιοθετηθεί από έναν από τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν.Στον οδηγό που τον πάτησε, και τον παράτησε για να τον φροντίσουν οι άλλοι- έγινε ήδη καταγγελία στο ΑΤ Αγιάσσου για την βεβαίωση του σχετικού διοικητικού προστίμου ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία.

Posted by Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece on Tuesday, September 15, 2020

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο