Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ για τον χθεσινό ξυλοδαρμό νεαρής γυναίκας

Μετά την ανακοίνωση των ποινών για τα διευθυντικά στελέχη της Χρυσής Αυγής αποδεικνύεται με το χτεσινό περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας από γνωστό επαγγελματία της πόλης της Μυτιλήνης, εκλεγμένο μέλος της κοινότητας Μυτιλήνης με τους Ελεύθερους Πολίτες και μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ότι με τον φασισμό και την ακροδεξιά δεν έχουμε τελειώσει!

Το γνωστό μέλος της ΝΔ, που έχει παραπεμφθεί σε βαθμό κακουργήματος για το πογκρόμ εναντίον προσφύγων στη πλατεία Σαπφούς τον Απρίλιο του 2018, συνεχίζει τη δράση του ανενόχλητος, καθώς έπειτα από 2,5 χρόνια η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει και δεν έχει απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Να σημειώσουμε πως δικηγόρος υπεράσπισης του ακροδεξιού δράστη για τον ξυλοδαρμό της ανυπεράσπιστης γυναίκας είναι ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Τσακύρης.

Η δημοκρατία μας απέδειξε με την δίκη της ΧΑ ότι πρέπει να είναι αμείλικτη απέναντι στον φασισμό. Τα πολιτικά κόμματα που επικαλούνται τη δημοκρατία και τον αντιφασισμό να μην ανέχονται στάσεις και συμπεριφορές που εκφράζουν μίσος, ρατσισμό, φασιστικές και ναζιστικές αντιλήψεις.

Ρωτάμε την ΝΟΔΕ Λέσβου αν ο δράστης του χτεσινού ξυλοδαρμού και υπόδικος για κακουργήματα για αντίστοιχες περιπτώσεις ήταν και συνεχίζει να παραμένει μέλος της Νέας Δημοκρατίας;

Σε συμπεριφορές που συνεχίζουν να εκτρέφουν το τέρας του φασισμού οφείλουμε να μην σιωπούμε. Καμία ανοχή σε αυτούς που δηλητηριάζουν την κοινωνία της Λέσβου με το μίσος τους!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο