Σύσκεψη για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης

Σύσκεψη ενημέρωσης για το σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Καλλονή, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου και του Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας Παναγιώτη Χριστόφα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Στρατής Ζαφείρης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ανδρέας Αξής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Άρης Ελευθερίου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα ΟΤΑ Νίκος Καρασάββας, ο Γενικός Διευθυντής Προγραμματισμού και Υποδομών Χρήστος Μαλακός, ο Αναπλ. Διευθυντής Προγραμματισμού Δημήτρης Μάντζαρης, οι Ειδικοί συνεργάτες του Δήμου Κώστας Κατσαρός και Αντώνης Γιαννάκης και μέσω τηλεδιάσκεψης ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Γιώργος Πλακωτάρης.

Στη διάρκεια αυτής, κατατέθηκαν προτάσεις, συζητήθηκαν προοπτικές και μετά από εποικοδομητική συζήτηση ξεκίνησε μία ελπιδοφόρα συνεργασία η οποία στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσει να παίρνει συγκεκριμένη μορφή.

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο