Η Λότι Μος ζητάει συγγνώμη για το άτυχο αστείο της με την Covid-19

LOTTIE MOSS

 Το 22χρονο μοντέλο Λότι Μος (Lottie Moss), αδερφή του supermodel Κέιτ Μος, ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς νωρίτερα έκανε αστεία σχετικά με την πανδημία Covid-19.

   Όπως έγραψε η Λότι στο Instagram: «Ήθελα απλώς να πω ότι λυπάμαι που είπα ότι ήμουν σούπερ διασκορπιστής, κάποιος στο live που έκανα εμφανίστηκε και το είπε αυτό κι εγώ επανέλαβα τη φράση του ως αστείο, γιατί δεν είμαι και δεν θα συγχωρούσα ποτέ τη διάδοση ενός ιού».

   Όλα ξεκίνησαν από ένα Instagram Live που έκανε η Λότι, αφού καθώς πλησίαζε τους φίλους της με την κάμερα του κινητού της είπε στους ακολούθους της: «Είμαστε σούπερ μεταδότες».

   «Ήμουν έξω για δείπνο με 4 φίλους, οι τρεις ζουν μαζί και σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες, αφού εγώ ζω μόνη, μου επιτρέπεται να έχω μία φούσκα 4 ατόμων. Καταλαβαίνω ότι αυτό [η δήλωση για τους σούπερ μεταδότες] έχει αναστατώσει και προσβάλει πολλούς ανθρώπους και ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που έκανα ένα τόσο αναίσθητο αστείο», έγραψε το 22χρονο μοντέλο.

   Η Λότι Μος πρόσθεσε ακόμα ότι είναι «μικρή και ανόητη» και πως «ακόμα μαθαίνει».

   «Μερικές φορές ξεχνώ ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και σε αυτές τις τρελές και αβέβαιες στιγμές θα έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική με τα λόγια μου», είπε ο Μος.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ/Λ. Παπαθανασίου

Αφήστε ένα σχόλιο