Βίλια | Φόβοι για το πτώμα της βαλίτσας να ανήκει στην 19χρονη Άρτεμη

ΒΙΛΙΑ

Η τελευταία μέρα του χρόνου είναι η πιο κρίσιμη στο θρίλερ με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια. Ποια στοιχεία περιμένουν οι αστυνομικοί. Λιώνουν από αγωνία οι συγγενείς της 19χρονης

Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή και στη συνέχεια η πρώτη εξέταση DNA, θα δείξει εντός της ημέρας αν το πτώμα που βρέθηκε προχθές το απόγευμα στη δασική έκταση στα Βίλια, ανήκει στην 19χρονη Άρτεμις απο το Κορωπί. Η νεαρή που εξαφανίστηκε πριν απο δυόμισι μήνες είναι ένα απο τα 20 άτομα που έχουν εξαφανιστεί τους τελευταίους τρεις μήνες και ερευνάται αν έχουν σχέση με το διπλωμένο πτώμα στη βαλίτσα.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου, την ημερομηνία της δολοφονίας ενώ θα δώσει και στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας όπως την ηλικία της προκειμένου οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θρίλερ να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την κοπέλα που βρέθηκε γυμνη φορώντας μόνο το εσώρουχο της.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, η κοπέλα δολοφονήθηκε 2,5 με 3 μήνες πριν τον εντοπισμό της σορού της. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη και ανήκει σε γυναίκα κανονικής σωματοδομής, κάτω των 40 ετών, ενώ δεν έχει εμφανείς κακώσεις στο σώμα της.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών βλέπουν μία επισταμένη προσπάθεια του δράστη να καλύψει την ενέργειά του. Κυνηγοί, που περπατούσαν στην περιοχή, είδαν τη βαλίτσα, την άνοιξαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ήδη στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών έχουν ανασύρει είκοσι φακέλους με εξαφανίσεις γυναικών το τελευταίο τρίμηνο από όλη την Ελλάδα και εξετάζουν ποια υπόθεση ταιριάζει με τη σορό που εντοπίστηκε. Το πρώτο που θέλουν οι αστυνομικοί είναι να μάθουν τα στοιχεία του θύματος. Ο ιατροδικαστής, λοιπόν, θα τους δώσει το ύψος της γυναίκας και την ηλικία της.

Περιμένουν να λάβουν δείγμα γενετικού υλικού ίσως και δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία θα συγκρίνουν με τις υποθέσεις εξαφανίσεων, που έχουν ξεχωρίσει, οι οποίες είναι 20 στον αριθμό. Όταν ταυτοποιήσουν το θύμα, τότε θα προσπαθήσουν να μάθουν το παρελθόν του, να βρουν το κίνητρο του δράστη και να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Πηγή : newsit.gr

Αφήστε ένα σχόλιο