Κλειστά Δευτέρα (15/02) και Τρίτη (16/02) τα σχολεία στη Λέσβο

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, της χιονόπτωσης και του παγετού σε πολλές περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης και κατόπιν επικοινωνίας με τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, για την ασφάλεια μαθητών, εκπαιδευτικών και συνοδών.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021.

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου και λόγω των νέων ακραίων καιρικών φαινομένων, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση αυτή λαμβάνεται λόγω κάποιων χιονοπτώσεων σε χωριά της Δυτικής Λέσβου, αλλά κυρίως προληπτικά για την ασφάλεια των εκπαιδευτικών, των συνοδών και των μαθητών βάσει και του αποτελέσματος της έκτακτης σύσκεψης της ΚΕΔΕ με τους Υπουργούς Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Χαρδαλιά και Χρυσοχοϊδη για την αντιμετώπιση της σε εξέλιξη κακοκαιρίας “Μήδεια” σε όλη την χώρα.

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο