Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου σε αλιευτικά καταφύγια

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, σε αλιευτικά καταφύγια , μικρά λιμάνια και γεφύρια, με σκοπό την ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν, το σχεδιασμό και προγραμματισμό παρεμβάσεων όπου είναι δυνατόν.

Στο πλαίσιο αυτό ο Περιφερειάρχης , συνοδευόμενος από τον Ειδικό Σύμβουλο της Περιφέρειας Μιχ. Πολυπαθέλλη, επισκέφθηκε τα Αλιευτικά καταφύγια της Αγίας Φωτεινής και Αγίου Γεωργίου στα Πηγαδάκια , όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του χωριού Θεοδ. Πολυχρόνη και τους ψαράδες για τα προβλήματα που ανακύπτουν σε κάθε κακοκαιρία.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίσκεψη στο γεφύρι του χειμάρρου που βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού Κάτω Τρίτος όπου δημιουργούνται πλημμυρικά φαινόμενα.

«Από τους στόχους που έχουμε θέσει ως Περιφερειακή Αρχή ,είναι η ανακούφιση των πολιτών των ακριτικών νησιών μας, από τα προβλήματά τους, μικρά ή μεγάλα, είτε αφορούν την καθημερινότητα τους , είτε την ανάπτυξη .

Αυτό πράττουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Να είμαστε κοντά τους, να τους ακούμε και να παρεμβαίνουμε όπου θεσμικά και ανθρωπίνως είναι δυνατόν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο