Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου στα εγκαίνια του Κέντρου Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φορέα Ανάπτυξης Ερεσού

Στην εκδήλωση των εγκαινίων του ολοκαίνουργιου Κέντρου Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού παρευρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ερεσού Μιχάλη Ρούσση και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Αφροδίτη Βατή.

Ο Δήμος έχει παραχωρήσει για 25 έτη τον χώρο στον δραστήριο Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής της Ερεσού και εκείνος με δικές του ενέργειες κατάφερε να δημιουργήσει έναν χώρο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, ώστε να αξιοποιηθεί τουριστικά και πολιτισμικά προβάλλοντας την Ερεσό και ολόκληρη τη Λέσβο.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση είπε:

«Τα σημερινά εγκαίνια είναι ξεχωριστής σημασίας γιατί βλέπουμε έναν Φορέα Ανάπτυξης να λειτουργεί ακριβώς βάσει αυτού που φέρει η επωνυμία του. Ο νέος αυτός χώρος τώρα, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του έργου της πλήρους αναβάθμισης του Παλιού Κινηματογράφου, κάνει την τόσο σημαντική πολιτισμικά, πολιτιστικά αλλά και τουριστικά περιοχή της Ερεσού, να αρχίζει να αποκτά πια τις υποδομές που της αξίζουν. Για να συνεχίσει, με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις να παράγει πολιτισμό, να συμβάλλει στην εξωστρέφειά μας, να βοηθά στο να ξεφύγουμε από τη μιζέρια μας. Θέλω να συγχαρώ τον Φορέα της Ερεσού και τον Πρόεδρό του κ. Μαντζώρο και να τονίσω για μία ακόμη φορά ότι για εμάς η στήριξη του Τουρισμού και του Πολιτισμού μας είναι πρωταρχικής σημασίας και ήδη έχουμε εργαστεί προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις υποδομές μας, όπως στα συνεδριακά κέντρα στην Πέτρα και στο Μόλυβο, ολοκληρώνοντας τον Παλιό Κινηματογράφο στην Ερεσό και αναβαθμίζοντας το Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής. Η Δυτική Λέσβος είναι η πρωτεύουσα του Πολιτισμού και φιλοξενεί το κατεξοχήν τουριστικό κομμάτι του νησιού μας. Είναι υποχρέωσή μας να την ενισχύσουμε με πολιτικές σαν και αυτές του Φορέα Ερεσού».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο