Εμβολιαστική γραμμή Pfizer στο Κέντρο Υγείας Καλλονής

Γίνεται γνωστό ότι το Κέντρο Υγείας Καλλονής (ΚΥΚ) ξεκινάει εμβολιασμούς με το σκεύασμα της Pfizer. Ήδη τα πρώτα ραντεβού έχουν προγραματισθεί για την προσεχή Δευτέρα (2/8).

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες, εφόσον δεν έχουν εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση, μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους είτε μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr (όπου υπάρχει πλέον η δυνατότητα επιλογής της υγειονομικής μας μονάδας με τα στοιχεία «Κέντρο Υγείας Καλλονής, γραμμή 2» και μπορούν να ενημερώνονται για την ημερομηνία εμβολιασμού, τη δυνατότητα αλλαγής/ακύρωσης του ραντεβού κ.λπ.), είτε να απευθύνονται στον φαρμακοποιό της γειτονιάς τους και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Ο Πρόεδρος της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του ΚΥΚ, κ. Αλέξανδρος Ροδίτης, με αφορμή τον προγραμματισμό των πρώτων ραντεβού για εμβολιασμό τόνισε τα εξής: «Ένα πάγιο αίτημά μας από την έναρξη των εμβολιασμών επιτέλους ικανοποιείται. Οι πολίτες της Δυτικής Λέσβου, και όχι μόνο, μπορούν πλέον να απευθυνθούν και στη μονάδα μας προκειμένου να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Pfizer. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της υγειονομικής μας μονάδας για την ετοιμότητά του και τις δυνάμεις που επιδεικνύει αυτήν τη χρονική στιγμή. Η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμη, ωστόσο διαθέτουμε το κατάλληλο επιστημονικό εργαλείο για να βγούμε όλοι νικητές».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο