Η Ναόμι Κάμπελ πιο κατασταλαγμένη από ποτέ!

ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ

Παραμένει μοναδική, στον κόσμο της μόδας. H Ναόμι Κάμπελ, η μαύρη γαζέλα, όπως έγινε γνωστή, από τη Μεγάλη Βρετανία έλαμψε από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν μόλις 15 χρόνων με 1,77 εκατοστά και καταγωγή από την Τζαμάικα. Τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά της την έφεραν στην πρώτη γραμμή από τα μέσα των 80s μέχρι σήμερα στα 51 της.

Το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ κοσμεί ένα ακόμα εξώφυλλο και συγκεκριμένα το νέο ειδικό τεύχος του περιοδικού «The Cut» και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ζωή και την πορεία της.

«Υπάρχει ένα ταξίδι. Είμαι ακόμα σε αυτό. Είναι θέλημα Θεού. Απλώς συνεχίζω και θέλω να συνεχίσω να κάνω πράγματα που αγαπώ να κάνω στη ζωή μου. Και, αυτό είναι!» Και συνεχίζει η Κάμπελ: «Δίνω με καλή πρόθεση. Πάντα. Δίνω καλή ενέργεια. Μην προσπαθείς να με χρησιμοποιήσεις. Μην προσπαθείς. Μπορεί να πάρεις κάτι από μένα. Μπορεί να πάρεις ένα κομμάτι μου για ένα δευτερόλεπτο, αλλά δεν θα με πάρεις ποτέ ξανά».

Η Ναόμι ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που κόσμησε το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue το 1988 και του περιοδικού TIME, τον Σεπτέμβριο του 1991. Σηματοδότησε έτσι μία νέα εποχή για τις Αφροαμερικανίδες της εποχής, που ονειρεύονταν μια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Αποκάλυψε ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες, και επιτέλους ήρθε η ώρα να επισκεφθεί την οικογένεια της. Αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η οικογένειά της και αυτές τις ημέρες τις περνάει με τα «αγαπημένα της πρόσωπα». «Δεν είμαι εδώ μόνη μου», είπε. «Είναι σημαντικό να είσαι με τους αγαπημένους σου και να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Θέλω οι άνθρωποι μου να εξελίσσονται. Είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις που σου φέρνει η ζωή. Θα έλεγα ότι το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον “ σύντροφο της ψυχής σου” που θα σε καταλάβει», είπε η Κάμπελ στο περιοδικό και αποκαλύπτει ότι θυσίασε την προσωπική της ζωή για την καριέρα της.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο