Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε στρατιωτικός, μετά από πολλές ημέρες

Νεκρός βρέθηκε στρατιωτικός μετά από πολλές ημέρες στο σπίτι του στην Λέσβο – Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω της μυρωδιάς 

Νεκρός βρέθηκε 39χρονος στρατιωτικός, στο σπίτι του όταν οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία επειδή ένιωσαν έντονη μυρωδιά. Οι αστυνομικοί που έσπασαν την πόρτα αντίκρυσαν νεκρό τον άτυχο επιλοχία πυροβολικού, καθισμένο στον καναπέ και μάλιστα με τα ρούχα της δουλειάς.

Ο επιλοχίας προέλευσης ΕΠΟΠ σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχή της εβδομάδας, την περασμένη Δευτέρα όπως αναφέρουν συνάδελφοί του,  είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις και είχε επισκεφθεί το ΣΤΕ, από όπου είχε λάβει και κάποια άδεια.

Έκτοτε δεν τον είχε ξαναδεί κάποιος και ούτε είχε επαφή με κάποια στελέχη της μονάδες στην οποία και υπηρεοτύσε. Μέχρι που οι γείτονες άρχισαν να αισθάνονται κάποια μυρωδιά από το σπίτι την Πέμπτη και την Παρασκευή και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, αν και οι συνάδελφοί του υποθέτουν ότι πέθανε από ανακοπή. Πρόκειται για στρατιωτικό ο οποίος πάντως ήταν αθλητικός τύπος, όπως αναφέρουν και δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός. Η καταγωγή του ήταν από την Ξάνθη και δεν ήταν παντρεμένος.

Οι αρμόδιες Αρχές ερευνούν κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του.

Πηγή : armyvoice.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο