Επιτυχίες των Μυτιληνιών Κωπηλατών στο Βαλκανικο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (11-12/9/2021)

Δύο χρυσά, τέσσερα ασημένια και δυο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας κατά την τελευταία ημέρα, Κυριακή, 12/9/2021, του Βαλκανικού πρωταθλήματος η αυλαία του οποίου έπεσε για φέτος στη λίμνη Οχρίδα στη Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας.

Τα γαλανόλευκα κουπιά επέστρεψαν στην Ελλάδα με 18 συνολικά μετάλλια (μαζί με τα 10 του Σαββάτου, 11/9/2021) έχοντας φτάσει μέσα στο διήμερο στην κατάκτηση 4 χρυσών, 6 ασημένιων και 6 χάλκινων μεταλλίων.

Ο Παναγιώτης Πινάκης του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ Μυτιλήνης κατέκτησε Ασημένιο Μετάλλιο στο Τετραπλό Σκιφ Εφήβων μαζί με τους Χ.Φίτσιος – Ν.κοντοθανάσης και Α.Ασβεστάς και Χάλκινο Μετάλλιο στο Διπλό Σκίφ Εφήβων με τον Α.Ασβεστά.

Η Δήμητρα – Ελένη Κοντού του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης κατέκτησε Ασημένιο Μετάλλιο στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων μαζί με την Σ.Άγγου και Χάλκινο Μετάλλιο στο Τετραπλό Σκίφ Νεανίδων με τις Σ.Αγγου – Μ.Κωνσταντινίδου – Κ.Γώγου.

Ο Πρόεδρος, Κώστας Κουνέλλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΠΣΠΜ ΑΙΟΛΟΣ εύχονται Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έφεραν για μια ακόμα φορά την Ελλάδα ψηλά και τους προπονητές τους ομοσπονδιακούς και σωματειακούς για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δουλειάς τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο