«Σόκ στον Πολιχνίτο» | Συνελήφθη αλλοδαπός για ασέλγεια σε ανηλίκους

ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Χθές το απόγευμα στην περιοχή του Πολιχνίτου γονείς κατήγγηλαν αλλοδαπό (Ρουμανικής Καταγωγής) για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων (10 χρονών) σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το LesvosVoice.

Το περιστατικό :

Χθές το απόγευμά μια παρέα ανήλικων παιδιών (3 κορίτσια και 1 αγόρι) μετά το Κυριακάτικο παιχνίδι τους, σταμάτησαν να ολοκληρώσουν την απογευματινή βόλτα σε κατάστημα εστίασης.

Εκεί ήταν που τα είδε και ο αλλοδαπός ο οποίος στη συνέχεια έγινε ο εφιάλτης τους.

Τα ανήλικα παιδιά τρώγωντας στο τραπέζι του καταστήματος “υποδέχτηκαν” ξαφνικά τον 60χρόνο αλλοδαπό (Ρουμανικής Καταγωγής) με πρόσχημα την σχέση του με το ανήλικο αγόρι καθώς είναι ανηψιός του.

Μόλις ολοκλήρωσαν το γεύμα τους και σηκώθηκαν να φύγουν τα παιδιά ο αλλοδαπός τα ακολούθησε και τα πρόλαβε και εκεί ξεκινάει ο εφιάλτης :

Άρχισε να αγγίζει τα κορίτσια με ασελγείς πράξεις φιλώντας τα και αγγίζοντας τα σε απόκρυφα σημεία.

Ευτυχώς το ένα κορίτσι πρόλαβε να φύγει και ήταν αυτό που ειδοποίησε την μητέρα του η οποία βρέθηκε αμέσως στο σημείο, πράγμα το οποίο αντιλήφθηκε ο αλλοδαπός και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια οι γονείς της 10χρονης πήγαν αμέσως στην αστυνομία και κατήγγηλαν το συμβάν με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο