Κ.Υ. Μυτιλήνης | «Προφανή η προσπάθεια της κ. Κομνηνάκα να προκαλέσει λανθασμένες εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας τα όσα της είπαμε»

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαψεύσουμε το περιεχόμενο ανακοίνωσης που έδωσε στην δημοσιότητα η Βουλευτής Μαρία Κομνηνάκα επικαλούμενη διάλογο με την Επόπτρια του ΕΟΔΥ Ελεονώρα Μανιάτη η οποία εμφανίζεται στην ανακοίνωση της Βουλευτού να ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης τεστ pcr και μάλιστα ότι αυτά τα τεστ γίνονται πλέον επιλεκτικά σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Εκφράζουμε την έκπληξή μας για την ανακοίνωση και προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε τα κάτωθι:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ισχυριστήκαμε στην κ. Κομνηνάκα ότι δεν έχουμε μοριακά τεστ. Την ενημερώσαμε ότι εξαντλήθηκαν χθες λόγω αυξημένης ζήτησης και ότι βρισκόταν εν πλω για τη Λέσβο νέα παρτίδα την οποία άλλωστε παραλάβαμε και συνεχίζουμε σήμερα.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ισχυριστήκαμε στην Βουλευτή για επιλεκτική πλέον αξιοποίηση των μοριακών τεστ σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Ενημερώσαμε την κ. Κομνηνάκα η οποία όφειλε να γνωρίζει ότι τα μοριακά τεστ γίνονται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όχι όπως τα Rapid test και αυτό δεν ισχύει ξαφνικά τώρα όπως το εμφανίζει σε μία προφανή προσπάθεια να προκαλέσει λανθασμένες εντυπώσεις.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκε η επικοινωνία που είχε τηλεφωνικά η Βουλευτής με τη μονάδα μας διαστρεβλώνοντας τα όσα της αναφέραμε.

Σε μία περίοδο κατά την οποία, η ανθρωπότητα, η πατρίδα και ο τόπος μας ταλανίζονται από την υγειονομική κρίση επιτελούμε την αποστολή μας από την πρώτη γραμμή όπως και κάθε άλλη δημόσια δομή. Δεν ζητήσαμε από κανέναν ούτε «μπράβο», ούτε χειροκροτήματα αλλά πάει πολύ και δεν ανεχόμαστε να μας χρησιμοποιούν για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ
ΜΑΝΙΑΤΗ ΕΛΟΝΩΡΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο