Στο Πέραμα ο Περιφερειάρχης Β.Α.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Το Πέραμα ήταν στις 19.01.2022 ο επόμενος σταθμός της περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη την Λέσβο ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Αρώνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κουρσουμπά, τον ειδικό σύμβουλο Μιχάλη Ταμβακέλλη και την Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Μαρία Τσακίρη, ο Περιφερειάρχης προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Γραφείο παρουσία του Αντιδημάρχου Γέρας Παράσχου Μανούσου, του Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Μυτιλήνης Μιχάλη Μαμάκου, του Προέδρου της Κοινότητας Κίμων Χρυσίδη και του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης Παναγίωτη Πιττού.

Εκεί τέθηκαν και συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής ενώ στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης πραγματοποίησε αυτοψία σε περιοχές του Περάματος όπου υπάρχουν θέματα με πλημμυρικά φαινόμενα, καταγράφοντας την αγωνία των κατοίκων.

Ακολούθως επισκέφτηκε τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ποσειδών» όπου ενημερώθηκε για την δράση του από τον Πρόεδρο Αντώνη Γκίκα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο