Κ. Μουτζούρης | «Κάνανε μεγάλο σφάλμα όσοι έδωσαν τις οδηγίες για να απαγορευτεί η είσοδος»

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ

Σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου τόνισε ότι όσοι έδωσαν τις οδηγίες να απαγορευτεί η προσέγγιση στο σημείο της κατασκευής της νέας δομής της Βάστριας από τον ίδιο και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου κάνανε “μεγάλο σφάλμα“.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του κ. Μουτζούρης είπε ότι : «το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε καλή δουλειά στους 3 πυλώνες του μεταναστευτικού με πρώτο την προάσπιση και προστασία των συνόρων μας απο τις παράνομες εισόδους με αποτέλεσμα σχεδόν τον μηδενισμό των ροών, το δεύτερο σημείο είναι η εκκαίνωση των νησιών που υπήρχαν άνω των 25.000 που υπήρχαν την περίοδο των επεισοδίων της Καράβας, φέτος είναι περίπου 2.000, το τρίτο σημείο που είναι και αυτό που διαφωνεί ο κ. Μουτζούρης είναι στο θέμα της δομής που όπως έχει δηλώσει αποδέχεται μόνο ένα κέντρο καταγραφής τυχόν αφικνούμενων μεταναστών και εν συνεχεία να αναχωρούν για τις πατρίδες που επιθυμούν να πάνε, δεν δέχεται τις υπερδομές ή τις δομές οποιουδήποτε μεγέθους που απο την στιγμή που έχουν μηδενιστεί οι είσοδοι και έχουν σχεδόν εκκενωθεί τα νησιά δεν υπάρχει και λόγος κατασκευής αυτών των δομών.»

Στη συνέχεια σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Συνάνη για την μεταφορά των μηχανημάτων την νύχτα δήλωσε ότι : «Αυτά γίνονται μόνο στη Σικελία όπου μεταφέρουν τις συμμορίες μέσα στη νύχτα για να μην αντιληφθεί ο λοιπός πληθυσμός μεταφέροντας την λύπη του που στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία να συμβαίνουν αυτά δηλώνοντας πως αυτά είναι απαράδεκτα και πρέπει να σταματήσουν»

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο