Προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια στη Βάστρια | UPDATE

ΒΑΣΤΡΙΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της χτεσινής πορείας και συγκέντρωσης στην Βάστρια, που είχε ως κατάληξη το κάψιμο μηχανημάτων και υλικού της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της δομής.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μέσου ενημέρωσης της Λέσβου (Lesvospost.com) από νωρίς το πρωί η αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή (ενδεχομένως και σύλληψη) ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο και φέρονται να συμμετείχαν στην καταστροφή των μηχανημάτων.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγω για κατοίκους από την ευρύτερη περιοχή της Βάστριας που ήταν χτες εκεί, ενώ η αναζήτηση ατόμων με την ίδια «κατηγορία» συνεχίζεται.

Πηγή : Lesvospost.com
Τα άτομα τα οποία απεικονίζονται στην φωτογραφία δεν ταυτίζονται με τον τίτλο του θέματος

UPDATE

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές | 4 άτομα συνελήφθησαν και ταυτοποιήθηκαν άλλα 6

Τέσσερα (4) άτομα – ημεδαποί, συνελήφθησαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, για έκνομες ενέργειες που διαπράχθηκαν χθες (07-02-2022) στην περιοχή «Βάστρια» της Λέσβου, ενώ ταυτοποιήθηκαν έξι (6) ακόμη άτομα – ημεδαποί, που διακριβώθηκε ότι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα περιστατικά.

Η ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα, της βίας κατά υπαλλήλων, της στάσης, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας, του εμπρησμού, της έκρηξης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Την προανάκριση και τις έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο