Στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών ο Ιάσων Πιπίνης για την ανάπτυξη της Λέσβου

ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχε ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ιάσων Πιπίνης με αντικείμενο τις προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη της Λέσβου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αίτημα του ίδιου, προκειμένου να εξεταστούν από κοινού οι παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών της Λέσβου, που έχουν ήδη δρομολογηθεί, αλλά και εκείνες που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Η Λέσβος που σήκωσε μεγάλο βάρος της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης γυρίζει σελίδα, αφήνοντας πίσω οριστικά εικόνες που την σημάδεψαν.

Τα μεγάλα έργα που δρομολογούνται ήδη, αλλά και οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται σε διαφορετικούς τομείς για το επόμενο διάστημα, αποτυπώνουν το προσωπικό ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το νησί μας.

Η αναμόρφωση της Λέσβου εξαρτάται από τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων, πολιτών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυβέρνησης. Όσοι αγαπάνε αυτόν τον τόπο πρέπει να βάλουμε τα δυνατά τους για να πετύχουν το καλύτερο.

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο