Δεσμεύσεις για το κτηματολόγιο στον Δήμο Μυτιλήνης

Η Επιτροπή Κτηματολογίου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης, αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης και Πρόεδρο της, Στρατή Κύτελη, τον Αντιδήμαρχο Παράσχο Μανούσο, τον Γιάννη Βατό, εκπρόσωπο της μείζονος Αντιπολίτευσης, τον εκπρόσωπο του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, Βασίλη Μαμώλη και τον πρόεδρο του ΤΕΕ Β.Αιγαίου, Στρατή Μανωλακέλλη, επισκέφθηκε τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρο Λιβάνιο.

Εκεί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη που οργάνωσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος παρέστη μαζί με τέσσερα διευθυντικά στελέχη της «Ελληνικό Κτηματολόγιο». 

Στη σύσκεψη τέθηκαν όλα τα προβλήματα από τη μεριά της Επιτροπής προς τον Υπουργό και τα στελέχη της «Ελληνικό Κτηματολόγιο». Σε πρώτη φάση υπήρξε δέσμευση για χρονική παράταση, που ήταν ένα από τα βασικά αιτήματα, αλλά παράλληλα και άλλες δεσμεύσεις που θα βελτιώσουν τη δυνατότητα στους δημότες του Δήμου Μυτιλήνης, ώστε εντέλει να γίνουν περισσότερες εγγραφές στο κτηματολόγιο.

Όλα αυτά όμως θα αναλυθούν από τα στελέχη της «Ελληνικό Κτηματολόγιο» την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα, όταν θα επισκεφθούν τον Δήμο Μυτιλήνης και θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για όλα αυτά τα ζητήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο