Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά στην Προκυμαία Μυτιλήνης

Άγριες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στην πλατεία Σαπφούς όταν, Ρομά ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα κάποια άτομα να τραυματιστούν και να προκληθούν ζημιές σε οχήματα.

Συγκεκριμένα, Ρομά που έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο ήρθαν στα χέρια για άγνωστο λόγο και δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και οι σιδερόβεργες.

Η οδός αρχιπελάγους έξω από τα Public και τα γύρω στενά μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης με απίστευτο ξύλο μεταξύ των εμπλεκομένων και φθορές αυτοκινήτων. Φυσικά, δεν έλειψαν οι τραυματίες καθώς τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα και μεγάλης έντασης.

Πολίτες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη σοκαριστική συμπλοκή μέρα – μεσημέρι στην καρδιά της πόλης ενημέρωσαν το 100 με τις αστυνομικές να φτάνουν στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διαφεύγουν την σύλληψη, ενώ έκανε και προσαγωγές από τους Ρομά που ήταν στο σημείο.

Κείμενο : Lesvospost.com
Φωτογραφίες : Radiokalloni.gr

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας :

Συνελήφθησαν άμεσα (9) άτομα για τα σημερινά περιστατικά στην πόλη της Μυτιλήνης

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν (2) σιδερένιοι λοστοί και ξύλινο κοντάρι

Συνελήφθησαν, σήμερα (12-04-2022) στην Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, εννέα (9) άτομα – ημεδαποί (5 άνδρες και 4 γυναίκες), που ενεπλάκησαν σε μεταξύ τους επεισόδιο σήμερα το μεσημέρι στην πόλη της Μυτιλήνης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα, της απειλής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απλής σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της κλοπής, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, πραγματοποιήθηκαν δέκα (10) συνολικά προσαγωγές ατόμων, ενώ κατασχέθηκαν δύο (2) σιδερένιοι λοστοί (μήκους -55- και -65- εκατοστών) και ξύλινο κοντάρι (μήκους -98- εκατοστών).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο