Διασκορπισμένοι δεκάδες φάκελοι οικοδομικών αδειών | Προσφυγή για το θέμα στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης

Το Τμήμα Βορειονατολικού Αιγαίου του ΤΕΕ σε συνεργασία με τους Συλλόγους Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων προσφεύγουν στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης για το ζήτημα της πλημμελούς αρχειοθέτησης των φακέλων των οικοδομικών αδειών.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, ο Πρόεδρος του Τμήματος Στράτος Μανωλακέλλης αναφέρει ότι : «δεκάδες φάκελοι οικοδομικών αδειών από το έτος 1955 έως και σήμερα βρίσκονται πεταμένοι στο πάτωμα ανάκατοι και διασκορπισμένοι, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει καμία δικαιοπραξία για τα ακίνητα όπως (πώληση, μεταβίβαση ή γονική παροχή.), όπως επίσης δεν θα τα καταφέρουν να καταθέσουν φακέλους για Η.Τ.Κ. όπως απαιτείται όσοι έχουν ενταχθεί στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ“.»

Τελειώνοντας ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα μετά από δύο ραντεβού με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τον Γ.Γ. του Δήμου Μυτιλήνης και κλείνοντας τέθηκε το θέμα της υποστελέχωσης της Πολεοδομίας Μυτιλήνης

Αφήστε ένα σχόλιο