Ικανοποιημένος με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ ο Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων

Ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας & Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος, επισκέφθηκε τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Λέσβου και το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Μυτιλήνης.

Ο κ. Γραφάκος αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του ΧΥΤΑ από τον Πρόεδρο της ΔΕΔΑΠΑΛ Παναγιώτη Κατσαβέλλη, τον Αντιπρόεδρο Στέφανο Αποστόλου, τον Διευθ. Σύμβουλο Κώστα Κουνέλλη και τον Γραμματέα Γιάννη Άνεμο, ενημερώθηκε διεξοδικά τόσο για τη λειτουργία της ΔΕΔΑΠΑΛ και του ΧΥΤΑ και των Σ.Μ.Α, όσο και για τα έργα που εκτελούνται αυτή την περίοδο, αλλά και για αυτά που έχουν προγραμματισθεί για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, Μονάδα Κομποστοποίησης κ.α.).

Ο κ. Κατσαβέλλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι το Διοικητικό Συμβούλιο καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση και αναβάθμιση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και των Σ.Μ.Α. και για την βέλτιστη προσφορά υπηρεσιών στους πολίτες.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ, ευχαρίστησε τον κ. Γραφάκο για την επίσκεψη, αλλά και για τη γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία.

Με τη σειρά του, ο κ. Γραφάκος, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την λειτουργία του ΧΥΤΑ και επαίνεσε τις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΑΠΑΛ, για να διατηρηθούν οι εγκαταστάσεις σε ένα υψηλό επίπεδο, καθώς και για τον επιτυχημένο προγραμματισμό των νέων έργων.

Επίσης, υπογράμμισε την πολύ καλή συνεργασία του Δ.Σ. της ΔΕΔΑΠΑΛ με το Υπουργείο, υπογραμμίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση στέκεται αρωγός στο έργο της εταιρείας.

Ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας & Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος, επισκέφθηκε, επίσης, τους Δημάρχους Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη και Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο, καθώς και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστα Μουτζούρη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο