Πεζοπορία στον Καστανιώνα Αγιάσου την Κυριακή (06/11)

Όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια, μετά το “ΌΧΙ” της εθνικής μας εορτής και αφού “πατήσουμε” Νοέμβριο, το μυαλό όλων μας ξαμολιέται στην περιοχή εκείνη του νησιού μας όπου θα βρούμε τη θεά Φύση, μέσα στην απόλυτη γαλήνη και ηρεμία να ζωγραφίζει, με παλέτα χρωμάτων από έντονα κιτρινο-πράσινα μέχρι καφέ, μπορντό και πορτοκαλοκόκκινα! Το απαλό θρόισμα των φύλλων θα μας συνοδεύει σε κάθε βήμα μας ενώ πάνω από τα κεφάλια μας θα δεσπόζουν κατάφυτες συστοιχίες καστανιών. Ο καστανιώνας της Αγιάσου φοράει τα γιορτινά του και η Γιορτή του Κάστανου μας περιμένει! 

Ραντεβού την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 08:30 στο My Market απ’ όπου θα μας πάρει το λεωφορείο για να μας αφήσει στη διακλάδωση του επαρχιακού δρόμου Αγιάσου – Μεγαλοχωρίου, στο ύψος του ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας. Στη συνέχεια το λεωφορείο θα μετακινηθεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγιάσου για να πάρει όσους από εμάς θα έχουμε μετακινηθεί με δικά μας μέσα και να τους πάει στην αφετηρία της πεζοπορίας μας. Όσοι, λοιπόν, θα μετακινηθούμε με δικά μας μέσα θα πρέπει να βρισκόμαστε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγιάσου το αργότερο στις 09:30 έχοντας απαραιτήτως δηλώσει στην ανάλογη φόρμα τον εαυτό τους και τα άτομα που μεταφέρουν μαζί τους. Όλα αυτά θα συμβούν λόγω του ότι η πεζοπορία μας δε θα είναι κυκλική καθώς επίσης και λόγω των πολύ περιορισμένων θέσεων στο λεωφορείο. 

Μετά το τέλος της πεζοπορίας μας θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος (θα ενημερωθείτε μέσα στο λεωφορείο για την ώρα αναχώρησης) στην Αγιάσο πριν την επιστροφή μας. 

Η πεζοπορία μας χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας, ΔΕΝ θα είναι κυκλική και θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες. Απαραίτητα θεωρούμε το μακρύ παντελόνι και υποχρεωτικά τα παπούτσια πεζοπορίας (ή έστω ανθεκτικά αθλητικά παπούτσια trail running) κι ας υπάρχει κι ένα αδιάβροχο.

Σας ενημερώνουμε πως στην συγκεκριμένη πεζοπορία μας προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του Συλλόγου μας

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας Επόμενο) για το λεωφορείο το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00. Οι θέσεις στο λεωφορείο είναι πολύ περιορισμένες και γι’ αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής σας είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας. Από εκεί και μετά θα υποχρεούστε σε καταβολή του αντιτίμου των 5€ για το λεωφορείο το οποίο θα πληρώνεται στην επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας.

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΟ

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας Επόμενο) με δικό σας μέσο το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00. Τόσο η δική σας θέση όσο και οι θέσεις όσων μετακινηθούν μαζί σας είναι πολύ περιορισμένες και γι’ αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο