Δήμος Μυτιλήνης | Εκπαίδευση Σχολικών Τροχονόμων

Στην αίθουσα Τύπου του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Μυτιλήνης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο του θεσμού του Σχολικού Τροχονόμου, πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση των Σχολικών Τροχονόμων του Δήμου Μυτιλήνης από την Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, κα Βακάλη Χρύσα και την Ψυχολόγο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, κα Ελένη Μπουζούκα.

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης, δόθηκε στους Σχολικούς Τροχονόμους συμπληρωματικός εξοπλισμός (μπουφάν και γιλέκο από φθορίζον και ανακλαστικό υλικό, φορητή πινακίδα στοπ, σφυρίχτρα), όπως προβλέπεται για την άσκηση των καθηκόντων τους.

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μυτιλήνης, κ. Παναγιώτης Κατσαβέλλης, μετά το τέλος της εκπαίδευσης, ευχαρίστησε θερμά την Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης για την έως σήμερα αγαστή συνεργασία, καθώς επίσης και τις Σχολικούς Τροχονόμους, ευχόμενος καλή δύναμη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την σημασία του έργου τους στην κατεύθυνση της ασφάλειας των μαθητριών και των μαθητών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο