Παράδοση Η/Υ από την Περιφέρεια Β.Α. σε φορείς κατόπιν αιτήματος

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Περιφέρειας, στη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18.11.2022 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, παραχώρησε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε φορείς που είχαν υποβάλει σχετικά αιτήματα. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου Πανάγος Κουφέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Απόστολος Αλατζάς και οι Ειδικοί Σύμβουλοι Γιώργος Σίμος και Μιχάλης Δήσσος.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές παραδόθηκαν στην εκπρόσωπο του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας Υποπλοίαρχο Πετρίδου Στυλιανή, στην εκπρόσωπο του Α’ Εργαστηριακού Κέντρου Μυτιλήνης Τομεάρχη Κουτέλλη Μαρία, στη Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αργένου Καραελευθερίου Χρύσα και τη Ταμία Κουρουκόνη Άννα και τον καθηγητή του 2ου Λυκείου Μυτιλήνης Γιάννη Συκά και την Υποδιευθύντρια Τουρλή Μαρία.

Ο Περιφερειάρχης με την ολοκλήρωση της παράδοσης υπογράμμισε:

«Ως Περιφερειακή Αρχή έχουμε αποδείξει ότι είμαστε κοντά στους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς με διάθεση προσφοράς και επίλυσης προβλημάτων και κάθε είδους βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε.»

Από την πλευρά τους οι φορείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη και όλους τους παρόντες στην τελετή παράδοσης από πλευράς Περιφέρειας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο