Ο Περιφερειάρχης στο έργο της βελτίωσης του δρόμου Ακρασίου – Δρώτας

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από την Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Μαρία Τσακίρη και την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Περσεφόνη Καρπέλλη, επισκέφθηκαν την Τρίτη 22/11/2022 το έργο της Βελτίωσης Βατότητας- Ασφαλτόστρωσης και Διαγράμμισης του δρόμου Ακρασίου- Δρώτας.

Το έργο υλοποιείται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μυτιλήνης.

Ήδη ολοκληρώθηκε ένα τμήμα του δρόμου μήκους 2,4 χιλιομέτρων.

Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στην περιοχή, καθώς οδηγεί στη παραλία της Δρώτας, η οποία μπορεί στη συνέχεια να αξιοποιηθεί ως πόλος έλξης επισκεπτών –τουριστών.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης ολοκληρώνοντας την επίσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρόκειται για ένα έργο με αναπτυξιακή διάσταση για την ευρύτερη περιοχή του Ακρασίου, που αποτελεί επιθυμία και όνειρο της τοπικής κοινωνίας ετών και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την τουριστική διάσταση και την οικονομία της περιοχής, ενώ θα μπορεί να συνδέσει στο μέλλον, ολόκληρη την όμορφη αυτή περιοχή και με τα Βατερά. Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε ένα τμήμα 2,4 χιλιομέτρων. Έργα υποδομής με αναπτυξιακές διαστάσεις θέτουν τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο