Εξιχνιάστηκαν (3) διαρρήξεις στη Μυτιλήνη | Συνελήφθησαν (2) ανήλικοι ημεδαποί και (1) ημεδαπή

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρείς (3) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών (-2- τετελεσμένες και -1- σε απόπειρα), που διαπράχθηκαν κατά το προηγούμενο διήμερο σε οικίες στη Μυτιλήνη.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (23-11-2022) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί και ταυτοποιήθηκε ένα (1) ακόμη άτομο – ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, πρώτες πρωινές ώρες χθες (23-11-2022), οι ανήλικοι συλληφθέντες μπήκαν σε οικία στην παραπάνω περιοχή από ανασφάλιστη είσοδο με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να κατορθώσουν να αφαιρέσουν κάτι.

Από την περαιτέρω έρευνα διακριβώθηκε ότι, οι δύο συλληφθέντες και η ταυτοποιηθείσα ημεδαπή, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, ενέχονται σε δύο (2) ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών σε οικίες απ’ όπου αφαίρεσαν, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ηλεκτρονικές συσκευές και εργαλεία.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέων των ανηλίκων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο