Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στην Παγανή

Θανατηφόρο Τροχαιο ατύχημα σημειώθηκε λιγο μετα τις 2 τα μεσάνυχτα οταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας προσέκρουσε σε κρασπεδο και αμέσως μετα πήρε φωτιά λίγα μετρα ποιο κατω απο την γέφυρα στην Παγανη

Απο το τροχαίο υπάρχει ενας 24χρονος νεκρός ο οποίος απανθρακώθηκε και ενας 17χρονος ο οποιος νοσηλεύεται σοβαρα τραυματισμενος

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Φώτο : Σπύρος Φραντζής

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Twitter)

Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε όχημα και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής του, στην περιοχή Παγανή Μυτιλήνης στη νήσο Λέσβο. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (29-12-2022) σε οδικό δίκτυο στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο κράσπεδο, ενώ ακολούθως προκλήθηκε πυρκαγιά στο εν λόγω όχημα.

Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν, ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του οχήματος και ο σοβαρός τραυματισμός ανήλικου ημεδαπού ο οποίος επέβαινε σε αυτό.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο