Σοκ στη Λέσβο | 46χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν την Τρίτη το απόγευμα οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας όταν αντίκρισαν έναν άνδρα κρεμασμένο σε προχωρημένη σήψη στο μπαλκονάκι του σπιτιού του.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 46 ετών, Ελληνικής καταγωγής ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν νεκρός περίπου ενάμιση μήνα.

Η Καταγγελία στο Facebook

Ο 46χρόνος με μηνύματα τα οποία αντάλλαξε με γνωστό του πρόσωπο τον ενημέρωνε για απειλές που δεχόταν για την ζωή του τους τελευταίους 3 μήνες για την καταγγελία που έκανε για κύκλωμα πορνείας με την συμμετοχή ανήλικης, καταγγελία την οποία είχε κάνει και σε βίντεο το οποίο είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) στις (17/11/2022) (χρονικό διάστημα που συμπίπτει με το χρονικό διάστημα θανάτου του ιατροδικαστή) όπου έκανε λόγο για κύκλωμα πορνείας στην περιοχή του το οποίο έκανε ομαδικά πάρτι με ενήλικους και πιθανόν ανήλικους και στα οποία συμμετείχε και μια ανήλικη το μικρό όνομα της οποίας ανέφερε στο συγκεκριμένο βίντεο.

Απορίας άξιον είναι ότι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που βρισκόταν κρεμασμένος στο μπαλκονάκι του σπιτιού του κανένας δεν πρόσεξε τίποτα, ούτε περαστικός ούτε γείτονας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον θάνατο της μητέρας του πρίν από περίπου έναν χρόνο ζούσε μόνος του.

Η Ελληνική Αστυνομία τώρα θα εξετάσει το βίντεο και όποιο στοιχείο έχει μείνει πίσω για να διαπιστωθεί εάν πρόκειτε για αυτοκτονία και άν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από την απόφασή του να αυτοκτονήσει ή εάν πρόκειτε για δολοφονική ενέργεια.

Για ότι νεότερο θα υπαρξει ενημέρωση

Μάλιστα, από την έρευνα μας μάθαμε πως είχε χάσει τη μητέρα του με την οποία ζούσε, σχεδόν έναν χρόνο πριν. Απορίες υπάρχουν σχετικά με το γεγονός πως δεν τον είχε ψάξει κανείς τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και αναμένουμε νεότερα από τους αρμοδίους για το αν ήταν αυτοχειρία ή αν οι φόβοι του ήταν αληθινοί και βάσιμοι.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο