Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τον Νομό Λέσβου

Η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τις επόμενες εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκε τυπικά σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου, με την επικύρωση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων και τον Πρόεδρο της παράταξης, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ήταν μια διαδικασία, που ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες και κατά την οποία σύντροφοι και συντρόφισσες από όλη την Ελλάδα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να τεθούν υποψήφιοι και υποψήφιες, ενώ και οι κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές συνέβαλαν τα μέγιστα με δικές τους προτάσεις και εισηγήσεις.

Όσον αφορά το Νομό Λέσβου, στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εθνικών εκλογών θα συμμετέχουν οι παρακάτω (με αλφαβητική σειρά):

  • Μαμάκος Μιχαήλ
  • Παρασκευαΐδης Παναγιώτης
  • Πετρέλης Γεώργιος
  • Τούφου Μαγδαληνή (Μάγδα)
  • Χοχλάκα Βασιλική (Βάσω)

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Μήλιος, σημειώνει:

«Η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής του Νομού Λέσβου αποτελεί και το επίσημο εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα μας, ώστε η παράταξη σταδιακά να επιστρέψει τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο εκεί που της αξίζει. Είναι ένα ψηφοδέλτιο από έμπειρα και ικανά στελέχη, ένας ή μία εκ των οποίων θεωρούμε βέβαιο πως την επομένη των εκλογών θα εκπροσωπεί τον τόπο μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Για να συμβεί αυτό, απαιτείται όλοι μας, κάθε μέλος, φίλος και φίλη της παράταξης, συντονισμένα και δυναμικά να στηρίξει αυτό το ψηφοδέλτιο και να αποδείξουμε πως, ναι, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και πάλι δυνατό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο