Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό Καρναβαλικό Σύλλογο Αγιάσου «Ο Σάτυρος»

Έγιναν χτες Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2023, στο Φουαγιέ του Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η Ανάπτυξη» οι εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε) του Πολιτιστικού Καρναβαλικού Συλλόγου Αγιάσου «Ο Σάτυρος».

Για το νέο Δ.Σ εκλέχτηκαν με σειρά επιτυχίας οι Κουτσκουδή-Βουρλή Μυρσίνη του Παναγιώτη, Κορομηλάς Παναγιώτης του Δημητρίου, Κορομηλά Βασιλική του Δημητρίου, Βουνάτσου Ειρήνη του Γρηγορίου, Λεβέντης Γεώργιος του Ιωάννη, Ψαρρός Παναγιώτης του Γρηγορίου και Καμαρός Σωτήριος του Ιωάννη.

Για τη νέα Ε.Ε εκλέχτηκαν με σειρά επιτυχίας οι Κορομηλάς Δημήτριος του Παναγιώτη, Κουφέλος Χρήστος του Ευστρατίου και Λεβέντη Αικατερίνη του Ιωάννη.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη του που προσήλθαν στις εκλογές, τα μέλη της τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής που διεξήγαγε τις αρχαιρεσίες (Βεγιάζη Ευστράτιο, Κουτσκουδή Μιχ. Παναγιώτη, Κουτσκουδή-Βουρλή Κατερίνα) και το Αναγνωστήριο Αγιάσου για την παραχώρηση της αίθουσας και εύχεται στα νέα όργανα του Συλλόγου καλή και δημιουργική θητεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο