Συνελήφθη αλλοδαπός στη Χίο για κλοπές και στη Λέσβο!!!

Συνελήφθη, στις (25-04-2023) στη Χίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών, πρόκληση φθορών και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, τρείς (3) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το προηγούμενο τριήμερο στη Χίο και τη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς αλλοδαπός, στις (24-04-2023) το πρωί, μπήκε παραβιάζοντας είσοδο σε επιχείρηση στη Χίο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ περίπου.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, το ίδιο άτομο ενέχεται σε δύο (2) ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που διαπράχθηκαν την 22-04-2023 στη Λέσβο.

Πιο συγκεκριμένα, ο παραπάνω δράστης μπήκε παραβιάζοντας είσοδο σε χώρο επιχείρησης στην περιοχή της Μήθυμνας, απ’ όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -730- ευρώ προκαλώντας και φθορές, ενώ αφαίρεσε από περιοχή της Δυτικής Λέσβου και δίκυκλη μοτοσικλέτα, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στις (25/04/2023) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρηματικών ποσών, ενώ όπως διακριβώθηκε ο συλληφθείς είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούταν των απαιτούμενων νομιμοποιητικών εγγράφων.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο