Επίσκεψη Καμπούρη στο Κέντρο Υγείας Καλλονής

Με χαρά υποδεχτήκαμε την Τρίτη 08 Αυγούστου, τον Διοικητή του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Καμπούρη, συνοδευόμενο από την Δ/τρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, κα Τσουπίδου, με αφορμή την επικείμενη λειτουργία του Τμήματος Οφθαλμολογίας στο Κέντρο Υγείας Καλλονής.

Η κα Τσουπίδου ήλεγξε τον εξοπλισμό, που παραλάβαμε την προηγούμενη εβδομάδα, και τον χώρο όπου θα γίνεται η εξέταση, ώστε να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται η έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Οφθαλμολογίας με συνεργάτη ιατρό από το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Μια προσπάθεια, για την οποία εργαζόμαστε πάνω από ένα χρόνο, βαίνει προς την ολοκλήρωσή της…

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον Διοικητή του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Καμπούρη, για τη διάθεση ιατρού και χρήσιμου εξοπλισμού, τη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου που ενέκρινε το αίτημά μας για τη λειτουργία του τμήματος και την προμήθεια του απαραίτητου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και ιδιαίτερα τον Υποδιοικητή κ. Περικλή Αλεβίζο.

Η προσπάθεια αναβάθμισης της υγειονομικής μας μονάδας κι εν γένει της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, προς όφελος των πολιτών, συνεχίζεται…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο