Διαγράμμιση οδοστρώματος στην προκυμαία Μυτιλήνης την Παρασκευή (08/09) το βράδυ

«Προσωρινά μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω διαγράμμισης οδοστρώματος (Π. Κουντουριώτη) από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας & Εγκαταστάσεων του Δήμου Μυτιλήνης»

1. Το Γραφείο Τροχαίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης ενημερώνει τους οδηγούς όλων των οχημάτων, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και καταστημάτων, τις Δημόσιες Επιχειρήσεις, τους κατοίκους της πόλης της Μυτιλήνης καθώς και όλους όσους δραστηριοποιούνται στην προκυμαία Μυτιλήνης ότι από 22:00 βραδινές ώρες της Παρασκευής 08 Σεπτεμβρίου 2023 έως 17:00 απογευματινές ώρες του Σαββάτου 09 Σεπτεμβρίου 2023 θα απαγορεύεται η «Στάση και η Στάθμευση» όλων των οχημάτων επί της οδού Π. Κουντουριώτη και συγκεκριμένα από το ύψος έναντι του Ξενοδοχείου Blue Sea μέχρι και την διασταύρωση με την οδό Αρχιπελάγους από την πλευρά του λιμανιού στο τμήμα που έγινε η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, λόγω εργασιών διαγράμμισης επί του οδοστρώματος. Όλα τα σταθμευμένα οχήματα θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τους οδηγούς. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα παρεμποδίζοντας την έναρξη και εκτέλεση των εργασιών θα απομακρύνονται με γερανοφόρο όχημα.

2. Προκειμένου να αποφευχθεί η επιπλέον ταλαιπωρία, παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί για τα εξής:

– Να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις και την σήμανση για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας και να μην σταθμεύουν κατά μήκος των εργασιών.

– Να κινούνται προσεκτικά και με μικρή ταχύτητα κατά μήκος των εργασιών.

3. Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες των οδών για την πλήρη συμμόρφωση τους για την εύρυθμη και ασφαλή κυκλοφορία κατά την διάρκεια των εργασιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο