Στις (27/9) ο αγώνας της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Αιολικό

Η κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη Θεσσαλία και ιδιαίτερα την περιοχή της Καρδίτσας οδήγησε την τοπική Αναγέννηση να μην μπορεί να ταξιδέψει μέχρι τη Μυτιλήνη.

Ο Αιολικός ασφαλώς και συμφώνησε και με τις δύο αναβολές, ξέροντας ότι το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες στιγμές.

Ο αγώνας εν τέλει θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου κάτι που σημαίνει πως η ομάδα της Μυτιλήνης εστιάζει την προσοχή της στην έναρξη του πρωταθλήματος που εφέτος κόντρα στα ελληνικά δεδομένα θα ξεκινήσει κανονικά όπως φαίνεται στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο Αιολικός θα φιλοξενηθεί από την Κοζάνη για την 1η αγωνιστική ωστόσο ακόμα δεν είναι δεδομένο πως ο αγώνας θα γίνει στη φυσική έδρα της Μακεδονικής ομάδας καθώς φαίνεται πως το γήπεδο δεν πληρεί προδιαγραφές επιπέδου Super league 2. Την Κυριακή η Κοζάνη θα υποδεχθεί στην Κομοτηνή! τον ΠΟΤ Ηρακλή για τη 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι ο Αιολικός έχει σταθεί σχετικά τυχερός με αυτή την έκβαση των πραγμάτων, καθώς ξεκίνησε την προετοιμασία του μόλις 31 Αυγούστου και έτσι θα δώσει το πρώτο του, επίσημο παιχνίδι 24 ημέρες μετά. Φιλικά προετοιμασίας δεν κατάφερε να δώσει, ωστόσο την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Κ19 του συλλόγου στον “Ταρλά” στα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια της καινούργιας εποχής για το σύλλογο.

Πηγή : athlitikometopo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο