Στις υπηρεσίες της πόλης της Μυτιλήνης ο Παναγιώτης Χριστόφας | Το Σάββατο (30/09) ομιλία στο Πλωμάρι

Δημόσιες υπηρεσίες που βρίσκονται στην πόλη της Μυτιλήνης επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας. Ειδικότερα, συνοδευόμενος από μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» επισκέφτηκε τη ΔΟΥ Μυτιλήνης, όπου συνάντησε τον κ.Παναγιώτη Μπαρούτη με τη διπλή του ιδιότητα ως Προϊστάμενος της Υπηρεσίας αλλά και ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικού Αιγαίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Επίσης, βρέθηκε στη Διεύθυνση Δασών, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, το Τελωνείο Μυτιλήνης, την Κτηματική Υπηρεσία, τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και τα Δικαστήρια Μυτιλήνης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει το προσωπικό και να συζητήσει σημεία του προγράμματος της παράταξής του.

Ομιλία Παναγιώτη Χριστόφα στο Πλωμάρι

Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας θα επισκεφτεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 το απόγευμα το Πλωμάρι, όπου στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στον πεζόδρομο πλησίον της καφετέριας Embeeries.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο