Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο LesvosVoice | «Αν τα νησιά μας πάνε μπροστά, όλοι κερδίζουν, από όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται»

Την Κυριακή ας ξημερώσει μια νέα ημέρα για τα νησιά μας. Με μια Νέα Δυναμική που γεννήθηκε μέσα από τις ιδέες, τις αγωνίες και τις ελπίδες που μοιραστήκαμε.

Αρκετό χρόνο χάσαμε στο Βόρειο Αιγαίο. Η στασιμότητα και η απομόνωση δεν μας αξίζουν. Έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Σε μια νέα εποχή αισιοδοξίας και ευημερίας για όλους. Με ισχυρή και δίκαιη τοπική ανάπτυξη. Με δυναμικό πρωτογενή τομέα και τουρισμό. Με έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας. Με μεγαλύτερη ασφάλεια και θωράκιση των νησιών μας απέναντι σε κάθε κλιματική απειλή. Με ενότητα, σύμπνοια και κοινωνική συνοχή.

Σε όλη μου τη ζωή τα μόνα χρώματα που υπηρετώ είναι το γαλανόλευκο της πατρίδας μας. Το γαλανόλευκο χρώμα έχει και η πρότασή μας. Με κέρδη για όλους. Γιατί αν τα νησιά μας πάνε μπροστά, όλοι κερδίζουν, από όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται.

Αυτό είναι και το μεγάλο δίλημμα την Κυριακή. Θα μείνουμε άλλα 5 χρόνια στάσιμοι και απομονωμένοι ή θα μπούμε σε μια νέα, πιο αισιόδοξη εποχή.

Απευθύνω κάλεσμα σε κάθε κάτοικο αυτού του πανέμορφου και ευλογημένου τόπου: Στις εκλογές της Κυριακής ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις. Ελάτε να βάλουμε το Βόρειο Αιγαίο στην πρώτη γραμμή. Ελάτε να κάνουμε το φως των νησιών μας ακόμα πιο δυνατό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο