Άλλη μια τεχνολογική αναβάθμιση των Αστικών Κτέλ Μυτιλήνης | Πώς μπορεί να αξιοποιηθεί

Η τεχνολογική αναβάθμιση του συστήματος τηλεματικής του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ επιτρέπει πλέον την ταχύτερη και αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η τεχνολογία, σχεδιάζει να μετατρέψει σε «έξυπνες» όλες τις στάσεις του συγκοινωνιακού δικτύου της πρωτεύουσας.

Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα ενημέρωσης για τα προγραμματισμένα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές του δικτύου σχεδιάζουν να αναδείξουν τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ με την τοποθέτηση QR CODES στο σύνολο των στάσεων λεωφορείων επιτρέποντας έτσι την απευθείας σύνδεση στην τηλεματική για τη συγκεκριμένη στάση.

Δηλαδή, μέσω του κινητού τους, οι επιβάτες που περιμένουν σε μια στάση θα μπορούν να συνδέονται εύκολα με το QR CODE στο περιβάλλον της τηλεματικής, εμφανίζοντας αμέσως στην οθόνη του τηλεφώνου τους τις ώρες άφιξης σε πραγματικό χρόνο όλων των οχημάτων στη συγκεκριμένη στάση.

Ταυτόχρονα και σε πραγματικό χρόνο, μεταδίδονται τα νέα δεδομένα στα οχήματα για την ενημέρωση των οδηγών με οπτική και ηχητική ειδοποίηση στην καμπίνα.

Τι σημαίνει αυτό και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί :

Πρακτικά η αναβάθμιση αυτή προσφέρει στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής καθώς πλέον είναι σε θέση να γνωρίζουν οι μεν γονείς την ακριβή ώρα άφιξης του λεωφορείου ώστε να μην καθυστερούν και να μην βγαίνουν εκτός προγράμματος περιμένοντας αρκετή ώρα πριν την άφιξη για να παραλάβουν τα παιδιά τους, στους δε εκπαιδευτικούς τους δίνει το πλεονέκτημα της γνώσης της ακριβής ώρας άφιξης του λεωφορείου ώστε τα παιδιά που κάνουν χρήση των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, να γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι οι καθηγητές είναι ενήμεροι για τυχών καθυστέρηση τους και να μην αγχώνονται.

Η Διοίκηση των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών που κάνουν χρήση των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ και να καθιερώσει στον τρόπο ζωής την μεταφορά με τις αστικές συγκοινωνίες με ασφαλές, συνεπές και άνετα δρομολόγια σε ένα τεχνολογικά αναβαθμισμένο περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο