Ισόπαλος ο Αιολικός με 1-1 κόντρα στον Ηρακλή

Ο Αιολικός προσπάθησε στα επόμενα λεπτά να εκμεταλλευτεί το νωχελικό ξεκίνημα του Ηρακλή δίχως αποτέλεσμα. Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοση τους και στο 42 ‘ είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Βιτλή από τα αριστερά.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 72 ‘ ο Ηρακλής βρήκε γκολ με κεφαλιά του Κριστιαν Κούστα φεύγοντας από τη Μυτιλήνη έχοντας τον Αιολικό από κάτω του στη βαθμολογία σε απόσταση αναπνοής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παντελής Τζαμουτζαντώνης από τη Χίο με βοηθούς τους Αραβίδη και Νικολάου και τον Αιολικό να φωνάζει για φάουλ στην επίτευξη του τέρματος του Κούστα πάνω στον τερματοφύλακα Μιλογεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Βοστάνειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Κουντουριώτης για ράμματα στη φτέρνα και του ευχόμαστε περαστικά.

Επόμενο ματς εκ νέου στη Μυτιλήνη για τον Αιολικό κόντρα στην Κοζάνη.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Μιλόγεβιτς, Σινγκ, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Καρανίκας, Τριανταφύλλου, Γκιάσι, Τριανταφυλλάκος, Γιόκε, Ενομό, Μανούσος.

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Εμπό, Τόρρες, Κούστα, Σίλβα, Κουντουριώτης.

Πηγή : athlitikometopo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο