Δήμος Μυτιλήνης | Υπεγράφη η σύμβαση για τις εργασίες προσαρμογής του 4ου Βρεφονηπιακού Μυτιλήνης

Υπεγράφη σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Μυτιλήνης και του αναδόχου «ΤΕΧΝΗ Α.Ε.» για το έργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ Δ’ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Π.Δ. 99/2017», παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου Νίκου Σπανού, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, και της Προϊσταμένης του Τμήματος Αναθέσεων & Διαγωνισμών Κατερίνας Αραμπατζή.

Στόχος του έργου, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, είναι η προσαρμογή του βρεφονηπιακού σταθμού, που βρίσκεται στην Επάνω Σκάλα, στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας. Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθούν εργασίες τόσο στο εσωτερικό του κτιρίου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, με τον χρόνο εκτέλεσης του έργου να είναι 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που το έργο προσαρμογής του 4ου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μυτιλήνης περνά στην ουσιαστική φάση υλοποίησής του και σε λίγους μήνες θα ανταποκρίνεται στις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας. Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου θα προχωρήσουμε σε αντίστοιχες παρεμβάσεις και άλλες δομές, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας και για μεταφορά ή δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών, ώστε να καλύπτονται σωστά οι ανάγκες του πληθυσμού της πόλης και των οικισμών».

Ο κ. Σπανός δήλωσε σχετικά: «Θεωρώ πως έχουμε ένα εξαιρετικό προσωπικό και σταδιακά προχωράμε στη δημιουργία νέων ή τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων υποδομών, ώστε το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουν οι δομές του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης των Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου να είναι οι καλύτερες δυνατές για τα παιδιά μας αλλά και το σύνολο των ωφελούμενών μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο