Δήμος Μυτιλήνης |  Υπογραφή σύμβασης για το έργο κατασκευής του γηπέδου 8×8 στους Πύργους Θερμής

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Μ&Ι Μιχαλακέλλης – Ε. Τσόκος & ΣΙΑ ΟΕ» η σύμβαση για το έργο κατασκευής του γηπέδου 8×8 στους Πύργους Θερμής, παρουσία του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Λουτρόπολης Θερμής Χρήστου Τσιβγούλη, του Προέδρου της Δ.Κ. Πύργων Θερμής Φώτη Σαρικέλλη και του πρώην Προέδρου της τοπικής κοινότητας Φραγκούλη Αλμπανέλλη. 

Το έργο ήταν ενταγμένο στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) από το 2019, και αφορά την κατασκευή αθλητικού χώρου γηπέδου 8×8 με συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς, τις απαραίτητες εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου σε έκταση 3.796m2 που θα καταλαμβάνει το σύνολο του αθλητικού χώρου, έναντι του κτιρίου του Γυμνασίου Θερμής.  

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 403.126,47 ευρώ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης, ενώ ο χρόνος εκτέλεσής του προβλέπεται στους οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο