Κλιμάκιο πραγματοποιεί ελέγχους στο Γεωθερμικό Πεδίο “Στύψης – Άργενου”

Κλιμάκιο πραγματοποιεί ελέγχους στην περιοχή του Γεωθερμικού Πεδίου της Στύψης – Άργενου, από την εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες που είναι θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ, για την επανεκκίνηση της διαδικασίας για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από γεωθερμία, μετά από το πρόσφατο ταξίδι που είχε κάνει στην Αθήνα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, και είχε επισκεφθεί το αρμόδιο Υπουργείο και τον ειδικό σύμβουλο του για θέματα Γεωθερμίας και Ιαματικών Πηγών Γιάννη Τσακίρη άλλα και τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες προκειμένου να ασκήσει πίεση στους φορείς που σχετίζονται με την αξιοποίηση του πεδίου άλλα και για την υλοποίηση του έργου.

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συγκεκριμένα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Ταξιάρχης Βέρρος αναφέρει :

και όμως τα “ταξιδάκια” στην Αθήνα, φέρνουν αποτελέσματα. Έλεγχος του γεωθερμικού πεδίου της Στύψης, από την ΔΕΗ Ανανεώσιμες. Επανεκκίνηση της διαδικασίας για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από γεωθερμία. Με πολλά οφέλη για όλους, ιδίως για τους κατοίκους των παρακείμενων οικισμών. Τα αποτέλεσμα άριστα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο