Πρόσληψη «16» ατόμων στον Δήμο Μυτιλήνης

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο Δήμος Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού δεκαέξι (16) ατόμων, προς αντιμετώπιση των αυξημένων κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών λόγω της απειλής διάδοσης του κορωνοϊού  COVID-19 και της βέλτιστης παροχής υπηρεσιών καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Μυτιλήνης όπως απεικονίζονται στον κατωτέρω πίνακα:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΥΕ Εργάτες16Δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα. (2)  μήνες

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους» (παρέχεται από την υπηρεσία).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση 1) στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Μυτιλήνης (Δ/νση: ΕΛ. Βενιζέλου 13-17 Μυτιλήνη τηλ: 2251350596 – αρμόδια για την παραλαβή είναι η αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Ανθρώπινου δυναμικού μητρώων & διαδικασιών προσωπικού του Δήμου Μυτιλήνης, Ευμορφία Τυρή) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες φορώντας απαραιτήτως μάσκα και προσκομίζοντας όλες τις απαραίτητες φωτοτυπίες πχ αστυνομικού Δελτίου ταυτότητας. 2) ηλεκτρονικά, η αίτηση και υπεύθυνη δήλωση μπορούν να εκτυπώνονται από το site του Δήμου Μυτιλήνης στη διεύθυνση www.mytilene.gr και  στη διαδρομή ηλεκτρονική ενημέρωση/ προκηρύξεις/ Ανακοίνωση για πρόσληψη 16 ατόμων για το Δήμο Μυτιλήνης, να συμπληρώνονται, να υπογράφονται και να αποστέλλονται σκαναρισμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosopikoumyt @gmail.com.

 Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Μυτιλήνης, ήτοι μέχρι και την Τρίτη 8/9/2020.

Η Αίτηση

Η Υπεύθυνη Δήλωση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο